Middagsmenyer

A la carte sommaren 2023

Färdiga menyer för grupper

Dessa menyer är gjorda för att passa grupper och ni bör inte välja
fler än 2 menyer vid en gruppbokning. Detta för att vårt kök är litet
och för att det skall bli så bra som möjligt för Er som grupp.

Om ni är fler än 25 personer kan middagen dukas upp på buffé.

Meny 1

Caprese
på husets kozarella, tomater, basilika, olivolja och balsamico

Helstekt fläskfilé med grönpepparsås
honungsslungade grönsaker och klyftpotatis

Chokladkräm
med rom och saltad mandel

2-rätters meny 265:-/person
3-rätters meny 310:-/person

Meny 2

Gin & Enbärsgravat innanlår på kött från Tivarsgården
på getostgratinerat tunnbröd med lingon crème fraiche

Smörstekt röding från Landön
med messmörssås, kokt potatis och smörstekta grönsaker

Hjortronparfait med rullrån och hjortronsås

2-rätters meny 399:-/person
3-rätters meny 475:-/person

Meny 3

Toast skagen
på surdegsbröd och sallad

Älgentrecôte med timjansmör
serveras med varma grönsaker och rostade rotsaker

Blåbärspannacotta
med havreflarn

2-rätters meny 415:-/person
3-rätters meny 495:-/person

Meny 4

Rökt regnbågstoast
på surdegsbröd serveras med hjortronsås och krispig sallad

Ädelostgratinerade Oxfilémedaljonger
på svensk oxfilé serveras med potatisgratäng och honungsslungade grönsaker

Liten tryffel
smaksatt med kanel och lakrits

Förrätt och varmrätt 450:-/person
Varmrätt och dessert 415:-/person
3-rätters meny 495:-/person

Meny 5 (vegetarisk)

Rödbetscarpaccio
med balsamico, rostade solrosfrön och salladsost

Vegetarisk schnitzel
med dijonmajonnäs, rödvinssky, klyftpotatis och gröna ärter

valfri dessert från ovan

2-rätters meny 295:-/person
3-rätters meny 295:-/person